+31 (0) 341 35 81 54

Nieuwsberichten

Terug naar het overzicht
19 mrt
2018

Van de Brug Tanktransport in Truckstar: Werk en zekerheid


Van de Brug Tanktransport in Truckstar: Werk en zekerheid

Ook bij Van de Brug hebben we een ervaren en gecertificeerd praktijkopleider: Onze collega Ronald Krol is degene die nieuwe chauffeurs binnen ons groeiende bedrijf helpt en begeleidt.

De redactie van Truckstar besteedde in nr. 3 uitgebreid aandacht aan de manier waarop wij met onze nieuwe collega's omgaan. Dat resulteerde in een leuk interview met Ronald Krol en Lars Huijsman, uiteraard mooi geïllustreerd met foto's.

Borgen bedrijfscultuur en kwaliteitsbesef
Bij van de Brug Tanktransport wordt op veel verschillende manieren geïnvesteerd in het borgen van kwaliteit. Dat is belangrijk voor onze klanten, maar natuurlijk ook voor onze collega's.

We zijn trots op onze bedrijfscultuur. Dat zorgt voor gemotiveerde medewerkers en tevreden klanten.

Hier word je nooit in het diepe gegooid
Er zijn bedrijven die niets doen aan begeleding. Die drukken de sleutel van een truck in de hand en wensen je veel succes. Bij Van de Brug gaat dat gelukkig anders: Nieuwe collega's gaan eerst een week mee met Ronald Krol. Vanuit zijn praktijkervaring geeft hij een hands-on training 'werken in het tanktransport' en maakt je bekend met de bedrijfscultuur van Van de Brug.

Nieuwsgierig naar jouw talent
Spreekt deze aanpak jou ook aan en ben je van mening bent dat jij ook een absolute aanwinst voor ons bedrijf zou kunnen zijn? Dan kun je een sollicitatie richten aan Rien van de Brug of Arjanne Stoffelsen.

 

Nieuws

Nieuwsarchief

Deel deze pagina