Tanktransport

Van de Brug verzorgt transporten van oliën en vetten voor de food- en non-foodsector in een groot deel van Europa, namelijk in de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Denemarken.

Wij werken met specifiek voor de transportbranche ontwikkelde computerprogramma’s om onze transporten optimaal te laten verlopen. Alle auto’s zijn voorzien van een boordcomputer. Door het gebruik van datacommunicatie is het contact met de chauffeurs helder en efficiënt. Ook kan op elk moment bekeken worden waar de lading zich bevindt.

Wagenpark
Het moderne wagenpark biedt een breed scala aan mogelijkheden. Zo zijn er auto’s uitgerust met een hydraulische pomp, zijn er ‘Brug specifieke tankopleggers’ die kunnen kiepen en is er een vacuüm oplegger die zowel kan pompen als zuigen. Daarnaast beschikken we over een motorwagen met aanhanger waardoor Van de Brug ook in een krappe omgeving van dienst kan zijn. Met deze specials en alle goed onderhouden geïsoleerde tankopleggers – al dan niet in meer compartimenten uitvoering – is Van de Brug in staat om aan veel tanktransport wensen & eisen te voldoen!

Werk en materiaal
In het weekend wordt niet gewerkt bij Van de Brug. De meeste vrachtauto’s komen vrijdagavond terug op de basis en worden dan op zaterdag zoveel mogelijk aan de buitenkant gewassen zodat alles er weer verzorgd uit ziet. De auto en de chauffeur zijn per slot van rekening het visitekaartje van het bedrijf.

Certificeringen