Over ons bedrijf

Van de Brug is gespecialiseerd in tanktransporten van plantaardige en dierlijke oliën en vetten en heeft daarnaast een moderne computergestuurde tankcleaning. Er is een werkplaats voor het onderhouden van het wagenpark.

Dat kwaliteit hoog in het vaandel staat, blijkt wel uit de diverse certificeringen. In januari 1993 heeft Van de Brug het ISO 9002-certificaat al behaald. HACCP en GMP- certificaten volgden in resp. oktober 1999 en november 2000. De werkplaats is tevens een erkend leerbedrijf, gecertificeerd door Innovam.

Chauffeursopleiding & training
Naast een eigen opleidingsruimte voor de chauffeursopleiding beschikt Van de Brug over een eigen opleidingstruck die ingezet wordt voor scholing en training.

Terugblikken en vooruitkijken
Van de Brug Internationaal Tanktransport BV is opgericht in 1963 door Evert van de Brug. Vanwege de handel in pluimvee was er altijd al een vrachtauto aanwezig bij de familie, in 1963 werd de overstap naar tanktransport gemaakt. Het familiebedrijf is vanaf de start gevestigd in Putten, op de Veluwe. Sinds 1985 zit het bedrijf op de huidige locatie aan de Voorthuizerstraat 190.

Rien van de Brug heeft die jaren grotendeels het bedrijf geleid. Inmiddels heeft hij het stokje overgedragen aan de 3de generatie: Arjanne Stoffelsen – van de Brug, Evert van de Brug en Jacques Vaessen. Gelukkig zijn Rien & Janneke nog dagelijks op de zaak actief!

Sinds 1963 Van de Brug Int. Tanktransport

2013 was het jaar van het 50 jarig jubileum van Van de Brug Internationaal Tanktransport. In 1963 legde Evert van de Brug Sr. de solide basis van het bedrijf waar wij vandaag de dag met veel passie, vakmanschap en trots werkzaam zijn.

Ter gelegenheid van dat 50 jarig jubileum organiseerden wij een dag vol met feestelijke activiteiten voor onze medewerkers en relaties.

 

Certificeringen