+31 (0) 341 35 81 54

Nieuwsberichten

Terug naar het overzicht
23 mrt
2018

Duurzaam op weg met 45ste Euro 6: Nieuwe DAF XF Super Space opleidingstruck voor Ronald Krol


Duurzaam op weg met 45ste Euro 6: Nieuwe DAF XF Super Space opleidingstruck voor Ronald Krol

Met de nieuwe DAF opleidingstruck voor Ronald Krol verjongt de Euro 6 vloot van Van de Brug Tanktransport naar 45 Euro 6 trucks! 

Op woensdag 7 maart 2018 nam Ronald Krol zijn nieuwe DAF XF Super Space in jubileumuitvoering in gebruik. Na zijn vorige DAF is ook dit weer een echte masterclass truck, extra geschikt voor opleiding doordat de auto is uitgevoerd als een lesauto. Deze nieuwe DAF heeft 4 zitplaatsen, dubbele bediening en beschikt rondom over camera’s en de nieuwste veiligheidsvoorzieningen.

Opleiding & coaching voor extra veiligheid en representativiteit
Ronald leidt nieuwe mensen op, coacht zijn collega’s en geeft het praktijkgedeelte in het kader van de nascholing Code 95. Zoals alle nieuwe trucks is ook deze auto uitgerust met geavanceerde veiligheidssystemen zoals Lane Departure Warning System, Adaptive Cruise Control, Forward Collision Warning (FCW voorkomt aanrijdingen op voorligger), AEBS, Driver Performance Assistance en Electronic Stability Control Systeem (VSC).

Verdere groei en verjonging wagenpark met DAF's en Volvo's
Naast deze nieuwe aanwinst, waar niet alleen onze opleider Ronald, maar ook wij erg trots op zijn, is het wagenpark onlangs uitgebreid met 2 nieuwe Volvo FH Globetrotter's. Daarnaast zijn er 6 nieuwe DAF XF Super Space trekkers aan de Van de Brug vloot toegevoegd.

Met al deze nieuwe Van de Brug Euro 6 trucks wordt het niet alleen schoner, maar ook steeds mooier op de weg! ;-)

 

Nieuws

Nieuwsarchief

Deel deze pagina