+31 (0) 341 35 81 54

Nieuwsberichten

Terug naar het overzicht
1 dec
2020

Adri van Losenoord zwaait na 45 jaar trouwe dienst af!


Adri van Losenoord zwaait na 45 jaar trouwe dienst af!

Onze collega Adri van Losenoord: Als jonge jongen begonnen, dit jaar, 45 jaar later met welverdiend prepensioen!

Adri was degene die alle jubilea binnen ons familiebedrijf als eerste heeft bereikt. De verrassing was het grootst toen Adri in 2000 zijn jubileumauto kreeg: een Volvo NH! Adri besloot direct dat dit z’n laatste nieuwe zou zijn. Na 20 jaar en inmiddels meer dan 1.9 miljoen km's mag ook de truck (de neus) naar het museum, al worden beiden op bijzondere momenten vast nog als klassieker ingezet. Alle jaren was Adri een echte Volvo-rijder; dat was ook te zien op de foto van z’n eerste nieuwe truck, die de laatste werkdagen de achterkant van zijn oplegger opsierde.

Altijd steun van het thuisfront
Adri's vrouw Corrie ging de laatste werkdag mee. Geen enkele beroepschauffeur kan zonder steun van het thuisfront. Dit werd een leuk werkdagje naar een welbekend adres. Daar werd hij opgewacht door een konvooi met heel veel ervaring. Onder die bekwame begeleiding reden de collega's met z’n allen op weg naar huis. Daarbij ook even een rondje om, langs het huis van zijn ouders waar zijn moeder(!) hem vrolijk toezwaaide! 

Op de zaak stond op 4 augustus het hele gezin Van Losenoord hem op Adri te wachten. Helaas was dit keer alleen een kleine groep mogelijk, maar het feestgevoel was er niet minder om!

We zullen Adri en zijn gezin later, wanneer een gezamenlijk feest weer mogelijk is, officieel huldigen en bedanken.

Nieuws

Nieuwsarchief

Deel deze pagina