+31 (0) 341 35 81 54

Nieuwsberichten

Terug naar het overzicht
30 mrt
2020

25 dienstjaren Bert Dekker


25 dienstjaren Bert Dekker

Het was vrijdag 6 maart toen Bert Dekker ’s ochtends vroeg compleet werd verrast met het geluid van de DAF 3300 uit 1983 in de straat hoorde… Eenmaal op de zaak werd hij opgewacht door zijn collega’s: Bert is dit jaar 25 jaar in dienst! 

Op zijn 21ste jaar begon Bert als tankwagenchauffeur. Al startte zijn carrière eigenlijk al jaren eerder als wasjongen op de vrijdagavond en zaterdag en in de vakanties. Na een aantal jaren maakte Bert de overstap naar de werkplaats, waar hij zich ontpopte als een allround monteur. Vanuit deze rol groeide hij mee met de firma.

Onderhoud en reparatie van het wagenpark maar ook de onderhoudswerkzaamheden in de reiniging; Bert regelt het allemaal! Het meest in z’n element is hij bij een volledige revisie van een oplegger; wanneer hij die met specifieke oplossingen weer helemaal Brugwaardig oplevert!

Bij zo’n vakman hoort natuurlijk goed gereedschap: Bert kreeg ’s ochtends een gloednieuwe, extra luxe en goed gevulde gereedschapswagen overhandigd. Uiteraard met zijn naam erop en versiert met de welbekende lauwerkrans. 

’s Middags kwamen vrienden, familie en collega’s. Onder het genot van een hapje & drankje was het nog lang een gezellig feestje. De officiële huldiging van Bert volgt later op het Van de Brug bedrijfsfeest.

Nieuws

Nieuwsarchief

Deel deze pagina