+31 (0) 341 35 81 54

Over ons bedrijf

Over ons bedrijf

Van de Brug is gespecialiseerd in tank- transporten van plantaardige en dierlijke oliën en vetten en heeft daarnaast een moderne computergestuurde tankcleaning. Er is een werkplaats voor het onderhouden van het wagenpark.

Dat kwaliteit hoog in het vaandel staat, blijkt wel uit de diverse certificeringen. In januari 1993 heeft Van de Brug het ISO 9002-certificaat al behaald. HACCP en GMP- certificaten volgden in resp. oktober 1999 en november 2000. De werkplaats is tevens een erkend leerbedrijf, gecertificeerd door Innovam. Ook beschikt Van de Brug over een eigen opleidingstruck die ingezet wordt voor scholing en training.

Van de Brug Internationaal Tanktransport B.V. is opgericht in 1963 door de vader van de huidige directie, de heer Evert van de Brug. Vanwege de handel in pluimvee was er altijd al een vrachtauto aanwezig bij de familie, in 1963 werd de overstap naar tanktransport gemaakt. Het familiebedrijf is vanaf de start gevestigd in Putten, op de Veluwe.

Meer dan 50 jaar Van de Brug Int. Tanktransport

2013 was het jaar van het 50 jarig jubileum van Van de Brug Internationaal Tanktransport. In 1963 legde Evert van de Brug Sr. de solide basis van het
bedrijf waar wij vandaag de dag met veel passie, vakmanschap en trots werkzaam zijn.

Ter gelegenheid van het 50 jarig jubileum organiseren wij in het jubileumjaar feestelijke activiteiten voor onze medewerkers en relaties.
Op deze pagina delen wij informatie over de verschillende activiteiten rond het 50 jarig jubileum:

Wagenpark uitgerust met jubileumlogo's

Onze trucks en opleggers zijn in de jubileummaand voorzien van de oranje jubileumlogo's.

LipDub, opgenomen door Van de Brug medewerkers

Één van de verrassingen ter ere van het jubileum, was de vertoning van de LipDub, die door een aantal medewerkers vooraf, in het grootste geheim werd opgenomen op het bedrijfsterrein in Putten. Klik op de afbeelding hieronder om ook even mee te genieten van de verschillende 'talenten' van Van de Brug.

Video lipdub Van de Brug Int. Tanktransport 2013 from Van de Brug PRC on Vimeo.

Jubileum evenement op 1 juni 2013 voor de medewerkers, hun partners en de relaties van Van de Brug

De thuisbasis, het bedrijfsterrein van Van de Brug Int. Tanktransport in Putten vormde zaterdag 1 juni het decor voor een uitbundig en sfeervol jubileumfeest. Meer dan 800 gasten bezochten ons familiebedrijf en genoten samen met ruim 130 personeelsleden én hun partners, vrienden en familie van diverse demonstraties, activiteiten en bezienswaardigheden die de afgelopen vijftig jaar illustreerden. Het was een geweldige dag!

Gasten uit binnen- en buitenland

Onder de gasten bevonden zich veel opdrachtgevers, waarvan een groot deel al vanaf het eerste begin aan Van de Brug verbonden is. "Deze gewaardeerde en respectvolle contacten geven het belang van jarenlange continuïteit weer", benadrukte Rien van de Brug, zoon en opvolger van Evert van de Brug senior. Dezelfde loyaliteit geldt ook voor een groot aantal jubilarissen dat al langer dan 12,5 en 25 jaar werkzaam is.

Daf XF Euro 6

Eén van de jubilarissen is chauffeur Piet Stijf, werkzaam bij Van de Brug sinds juni 1988. Vanwege dit bijzondere feit ontving hij aan het begin van de feestelijke dag de sleutels van een hagelnieuwe Daf XF Super Space Cab in jubileum uitvoering. Daarmee zal hij voornamelijk in het buitenland te zien zijn; 65% van de omzet wordt namelijk in landen buiten Nederland gerealiseerd.

Jubileumboek

Naast deze bijzondere Daf had Van de Brug nog een verrassing in petto: iedere bezoeker ontving een exemplaar van het prachtige jubileumboek 'Vijftig jaar Van de Brug'. Naast een tijdlijn van memorabele momenten komen hierin enkele beeldbepalende personeelsleden én de nieuwe generatie aan het woord. Rode draad in de persoonlijke verhalen is het familiegevoel en het zogenaamde 'blauwe bloed'.

Relaties en geïnteresseerden kunnen een exemplaar van dit jubileumboek aanvragen bij Arjanne Stoffelsen.

Nieuws

Nieuwsarchief

Deel deze pagina